Pusseltillbehör

Nedanför hittar du mitt stora utbud av pusseltillbehör. Här finns allt från mattor till större ”portföljer” i vilka du kan förvara dina pussel medan du lägger dem. Många, som älskar att lägga pussel, känner till det irriterande faktum att man ofta måste använda sitt bord till annat än pussel innan man är klar med det. I detta sammanhang är pusselmattor och andra liknande tillbehör fantastiska. Man kan stuva undan sitt pussel och sedan ta fram det igen när man har tid att sätta sig med bitarna. På det viset kan man också byta plats om man har flera bord att välja mellan. Till exempel kan man ta med sig pusslet till vardagsrummet på kvällen eller sätta sig i köket på förmiddagen.

Om du vill sätta upp pusslet på väggen så är ett bra lim oumbärligt. Här finns också lite olika märken att välja mellan. Några håller sig enbart till en tillverkare medan andra väljer en annan. Jag vill inte gå in i det ”kriget”, utan nöjer mig med att konstatera att det rätta limmet för dig är det som kommer från den tillverkare du har störst förtroende för. Med andra ord: Om du bara lägger pussel från Ravensburger, så ska du självklart köpa deras lim.

Det är för många också en stor hjälp om man kan sortera bitar efter färg så att man har något att gå efter i stället för att ”leta efter en nål i en höstack”. Det finns flera olika sorteringsaskar som många använder med glädje.
Vælg nogle produkter, grænse mv.