Såsom beskrivs i köpvillkoren har du alltid 90 dagars ångerrätt när du handlar på boardgamer.se.

En förutsättning för att kunna skicka en retur är att plomberingen/förseglingen/folien runt produkten/produkterna är intakt och att varorna framstår som nya. Se till att packa returvarorna ordentligt. Transportörerna har ibland en irriterande tendens att kasta runt paketen.

Är det något mer som ska skickas med i returen?
Du ska bifoga en kopia av orderbekräftelsen eller fakturan.

Hur är det med returfrakten?
Frakten för returen betalar du själv eftersom det är du som häver köpeavtalet.
Handlar det om en reklamation måste du alltid kontakta oss innan du skickar något i retur. Se information angående reklamationer nederst.

Du är välkommen att använda den fraktleverantör du föredrar.

Du kan eventuellt välja att köpa en returetikett via vår affärspartner här. Det kostar 100 kr oavsett storlek på ditt returpaket.

Vart ska jag skicka paketet?
Returadressen är:
Hyggeonkel
c/o LM Lagerhotel
Erhvervsparken 3
9632 Møldrup

Hur mycket pengar får jag tillbaka?
Exempel 1)
Du har lagt en order på 1 spel till priset 199 kr och har betalat 79 kr i frakt för leverans.
Du skickar tillbaka spelet och får 278 kr tillbaka när vi tar emot paketet.

Exempel 2)
Du har lagt en order på 3 spel till totalpriset 459 kr och har betalat 79 kr i frakt för leverans.
Du skickar tillbaka 1 av spelen med priset 199 kr. Du får då 199 kr tillbaka när vi tar emot paketet. Här får du inte tillbaka frakten på 79 kr eftersom du behåller några av varorna.

När får jag tillbaka pengarna?
Normalt sett går det 2-3 vardagar (i hektiska perioder upp till en vecka) från det att vi tar emot paketet tills vi skickar tillbaka pengarna antingen till det betalkort/Swish som du använde för att betala för beställningen eller att vi meddelar Klarna att du har returnerat ordern.

Beroende på din betalningsmetod kan det därutöver gå några dagar innan du får pengarna. Swish går snabbast medan exempelvis MasterCard brukar vara något långsammare (beroende på ditt avtal kan det ta upp till en månad innan du får tillbaka pengarna).

Jag vill bara byta till något annat!
Vi har ingen möjlighet att byta ut dina returnerade varor till några andra. Du måste lägga en ny beställning om du vill ha några andra varor i stället för de som du returnerar.

Reklamation?
Om du vill skicka en retur på grund av fel på varan eller annat skäl ber vi dig kontakta oss på info@boardgamer.se för mer information.